Select Page

Most is együtt tudunk nagyot tenni!

by | Jul 21, 2017 | AHU MENTŐ HÍREK

Az AHU jelszava: Együtt tudunk nagyot tenni!

A mostani kezdeményezésünkben ennek méginkább nagy ereje van, ezért vagyunk hálásak, hogy mind a totalcar.hu, mind pedig a Joautok.hu teljes vállszélességgel mögénk állt, így már csak Te kellesz ahhoz, hogy ez a projektünk is megvalósuljon!

Adott egy Ford Ranger, ami közel tíz éve szolgál bennünket hűségesen, és most úgy döntöttünk, egy jótékonysági akció keretén belül eladjuk, hogy az „árából” megvásárolhassunk, felszerelhessünk és beállíthassuk az utakra segíteni és életeket menteni a saját mentőautónkat, az AHUMENTŐT.
Az „árából” természetesen idézőjelben, hiszen tudjuk, hogy egy valóban jó állapotú, jó felszereltségű mentőautó ára nem egyezik ennek az autónak az árával, ezért is döntöttünk úgy, hogy merünk nagyot álmodni, és rendhagyó módon fogjuk értékesíteni.

A Totalcar.hu abban volt segítségünkre, hogy egy jó alapos tesztnek vetette alá az autót, ezáltal a leendő új Tulajdonos, aki lehetsz akár Te is, a teszt elolvasása után egy teljesen korrekt képet kap arról, hogy milyen állapotban is van konkrétan ez az autó. A Jóautok.hu pedig a felületet és a szakértelmet  biztosította számunkra ehhez a rendhagyó eladáshoz, velünk ötleteltek és segítséget nyújtottak abban, hogy maximálisan, minden tekintetben a legtöbb, leghitelesebb és legnaprakészebb információkkal tudjunk szolgálni az autóról.

Olvasd el a tesztet ide kattintva a totalcar.hu oldalán, nézd meg a dokumentációt és minden egyéb információt a joautok.hu oldalon, és ha épp autóvásárlás előtt állsz akár a cégednek, akár magánszemélyként,  és szeretnél, illetve tudsz is csatlakozni ezen kezdeményezésünkhöz, akkor  vedd fel velünk a kapcsolatot az info@ahumento.hu email címen és legyél Te is részese ennek a projektnek!

TE IS SEGÍTHETED MUNKÁNKAT!

A DONATE gombra kattintva a PayPal felületén keresztül támogathatod tevékenységeinket.
Amennyiben felszereléssel, vagy egyéb módon járulnál hozzá szivesen az AHU MENTŐSZOLGÁLAT működéséhez, kérünk
IDE KATTINTVA küldj nekünk e-mailt és Kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Köszönjük a támogatásodat!

KÖSZÖNJÜK, HOGY HÍRÜNKET VISZED!

OSZD MEG, VAGY KÜLDD EL EMAILBEN!